Jumat, 04 Maret 2011

Soal - Soal Grammer Toefl

1. I … campus everyday
a.Go to
b.Going to
c.Went
d.Gone

answer : a

2. She … breakfast every morning
a.Ate
b.Eat
c.Eats
d.Eating

answer : c

3. I … in front of the class now.
a.Sing
b.Sang
c.Sings
d.Am singing

answer : d

4. He … to the office now
a.Is driving
b.Drive
c.Drives
d.Are driving

answer : a

5. They … english lesson
a.Have studied
b.Has studied
c.Are study
d.Is study

answer : a

6. He has … the movie at theatre
a.Watch
b.Watchs
c.Watching
d.Watched

answer : d

7. Adit has been … football since 3 o’clock
a.Play
b.Played
c.Playing
d.plays

answer : c

8. liwa and pevita have been … to the campus until now
a.Walking
b.Walked
c.Walk
d.Walks

answer : a

9. They sometimes … whatever they meet on the way to school
a.talk
b.talking
c.talked
d.is talking

answer : a

10.Young deer ...
a. are called fawns
b. be fawns
c. is fawns
d. are fawns called

Answer : a

11. To score a goal in soccer you ...
a. must kick the ball
b. must kicks the ball
c. may kick them ball
d. must kick them balls

Answer : a

12. If it ... so cloudy, we would plan on having the fair outside.
a. was
b. was not
c. weren’t
d. had not

Answer : b

13. In most circumstances
a.the person that owns the property
b.can claim the rights
c.as money made
d.from drilling oil on their property.

Answer : c

14. ir.sukarno ... first indonesia President.
a. was the
b. became
c. were the
d. are the

Answer : a

15. If I ... your boyfriend, I would never let you down
a. Am
b. Was
c. Were
d. Had been

Answer: c.

15. My parents are ... business trip now
a. Have
b. having
c. Had
d. has

Answer : b.

13 You ... Him in that lobby yesterday
a. see
b. saw
c. soon
d. came

Answer : b.

10. Someone ... service my computer next week
a. Would
b. is
c. Will
d. are

Answer : c

4 Amelia Earhart was ... to pilot her plane across the Atlantic
Ocean.
a. the first and a woman
b. the first woman
c. who the first woman
d. the woman who first

Answer : b

6. He has …. The room
a. Clean
b. cleaned
c. Clear
d. cleans

Answer : b







1. I thought he is a loyal boy. The fact he’s a playboy.
Answer : Is = was

2. When I was walking to school, I meet Dian sastro

Answer : met

3. They was talking about sport when I met them

Answer : were

4. Didn’t make noise, please! The baby is sleeping

Answer : Don’t

5. She have taught English since five years ago

Answer : has

Tidak ada komentar:

Posting Komentar